• Practical Wing Chun

    Wing Chun er et kinesisk selvforsvarssystem, som siges at være blevet skabt af en kvinde for mere end 300 år siden.

    Det er logisk, simpelt og bevægelsesøkonomisk og dermed også nemt at lære.

Practical Wing Chun

Wing Chun er en kinesisk kampkunst, som siges at være blevet skabt af en kvinde for mere end 300 år siden. Practical Wing Chun anvendes oftest som et selvforsvarssystem og er meget logisk samt bevægelsesøkonomisk og dermed relativt nemt at lære.

Principperne bag Practical wing chun

Taktikken er at holde modstanderen på en ideel afstand og positionere sig fordelagtigt og om nødvendigt bruge kontinuerlige angreb mod vitale områder. Alle teknikker er meget bevægelsesøkonomiske, da situationen kræver at udøveren er hurtig og direkte. Træningen er meget teknisk, da teknik skal kunne overvinde alle modstanderens fordele i form af styrke, hurtighed og rækkevidde. Alle øvelser bygger således på en kombination af logik og videnskab, og de er derfor også nemme at forstå.

Derfor har jeg valgt at bruge simple og meget andvendelige teknikker fra Practical Wing Chun som alle kan lære. Om det er kamplege for børn eller direkte selvforsvar for kvinder vil teknikkerne på alle workshops ha rødder i den kinesiske kampsport.

Sådan foregår Practical Wing Chun undervisningen

Alle hold foregår efter den samme struktur. Det sikrer at eleverne tages igennem de emner som er relevante for deres niveau.

Træning starter med fælles træning med for alle niveauer. Herefter inddeles holdet i niveauer. På den måde kan enkelte elever træne med andre på deres eget niveau. Der øves bl.a. slag, forsvar, spark, frigørelsesteknikker, knæ og albuer.

Til slut i timen bliver der arbejdet med sandsække, plethandsker og fysisk træning så konditionen og det generelle fysisk velvære øges.

Sikkerheden under træningen

I træningen passer vi godt på hinanden, så selvom det er mål som øjne, hals og skridt der bliver fokuseret på, er sikkerheden i top. Erfaringmæssigt er Practical Wing Chun og selvforsvar langt sikrere at træne end f.eks. fodbold, vi oplever meget sjældent skader og tager hensyn til den enkeltes grænser, så grænserne udvides i et sikkert tempo.

Kontakt os og lad os høre mere om jeres behov

Udfyld kontaktformularen med dit navn, telefonnummer og e-mail – så vender vi tilbage hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om jeres behov og ønsker til selvforsvars kurser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×