• Praktisk selvforsvar for uddannelsesinstitutioner

  Hvad end det er til lærere, elever eller begge grupper, skræddersyer vi kurserne så de passer til den enkelte uddannelsesinstitution.

  Praktisk Selvforsvar

Praktisk Selvforsvar for skoler og uddannelsesinstitutioner

Både børn, unge og undervisere kan have glæde af, at lære selvforsvar. Gennem selvforsvars træningen bliver selvtilliden, overskuddet og selvværdet øget markant. Det er noget som smitter af på både undervisningen, indlæringsevnerne og koncentrationen – både i skolen og i fritiden!

Alle kan være med

Praktisk Selvforsvar til uddannelsesinstitutioner er udviklet til alle, uanset køn, alder og der er fokus på, at gøre det sjovt og lærerigt, samtidig med at der læres effektivt selvforsvar.

Alle som starter med at træne selvforsvar har et forskelligt udgangspunkt. Vi tager højde for den enkelte, hvad enten de er erfarne eller starter helt uden erfaring. På den måde kan alle være med.

Sådan foregår kurset

Kurserne er opbygget så der kan deltages uanset hvilket køn og alder eleverne har. Fysisk størrelse, råstyrke og akrobatiske evner spiller ingen afgørende rolle, da vi træner på en måde hvor alle kan være med.

Større selvtillid

Ud over at der læres praktisk selvforsvar, vil eleverne få en lang række fordele ved, at træne selvforsvar. Der kan bl.a. nævnes

 • Bedre kondition
 • Øget selvtillid
 • Bedre motorik
 • Styrke sammenhold mellem eleverne
 • Forbedret kropskontrol
 • Øget koncentrationsevner

Hvilket altsammen leder hen mod øget selvværd, som smitter af på resten af deres tilværelse.

Sikkerheden under træningen

Vigtigt at vide er, at kurserne fokuserer på det praktiske selvforsvar og der kun bliver taget højde for, at kunne komme skadesfri ud af en konfrontation.

I træningen passer vi godt på hinanden, og sikkerheden i top. Erfaringmæssigt er selvforsvar langt sikrere at træne end f.eks. fodbold, vi oplever meget sjældent skader og tager hensyn til den enkeltes grænser, så grænserne udvides i et sikkert tempo.

Kontakt os og lad os høre mere om jeres behov

Udfyld kontaktformularen med dit navn, telefonnummer og e-mail – så vender vi tilbage hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om jeres behov og ønsker til selvforsvars kurser.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×